Τηλέφωνο επικοινωνίας

2310-340479

Φίλτρα προϊόντων

iMac

The all-in-one that's one of a kind

 

Σας παρουσιάζουμε τον νέο iMac.
Ο απόλυτος όλα-σε-ένα υπολογιστής που τα δίνει όλα.

Τώρα με τετραπύρηνους επεξεργαστές σε κάθε μοντέλο, έως 3 φορές πιο γρήγορα γραφικά, Thunderbolt και FaceTime HD κάμερα.

Οι Quad-core Intel Core i5 και i7 επεξεργαστές σε όλα τα μοντέλα καθιστούν τον iMac τον πιο ισχυρό όλα-σε-ένα υπολογιστή μέχρι σήμερα. Οπότε, όλα όσα αγαπάτε να κάνετε, από την οργάνωση των φωτογραφιών σας μέχρι την προβολή video, γίνονται πιο γρήγορα από ποτέ.

Επίσης, ο iMac διαθέτει ολοκαίνουριους επεξεργαστές γραφικών AMD Radeon HD που κάνουν την απόδοση των γραφικών έως και 3 φορές πιο γρήγορη από πριν*. Τώρα, τα HD videos είναι πραγματικά υπέροχα ενώ τα αγαπημένα σας παιχνίδια ανταποκρίνοται ακόμα πιο γρήγορα.

Με τον νέο iMac, η μεταφορά των δεδομένων αγγίζει την ταχύτητα του φωτός. Η τεχνολογία Thunderbolt σας επιτρέπει να συνδέσετε περιφερειακά υψηλής απόδοσης, όπως εξωτερικούς δίσκους σε μια μόνο θύρα - με ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων έως και 20 φορές πιο μεγάλη σε σχέση με USB 2.0 και έως 12 φορές πιο μεγάλη σε σχέση με FireWire 800.

Ακόμα, ο νέος iMac διαθέτει FaceTime HD κάμερα. Με το FaceTime για Mac και τη νέα κάμερα, μπορείτε να κάνετε υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις σε πλήρη οθόνη, οι οποίες είναι απίστευτα ζωντανές, ενώ με τη νέα μορφή σε widescreen μπορείτε να τους βλέπετε όλους.
Όλα αυτά στην πανέμορφη widescreen LED-backlit οθόνη που "καταναλώνει" ελάχιστο χώρο στο γραφείο σας.

Ο iMac είναι ό,τι θα θέλατε από έναν desktop υπολογιστή. Τώρα πιο ισχυρός, πιο προηγμένος και ακόμα πιο μοναδικός.

 

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Powered by Hungryweb.